Vištiena „Pikata“
Nedelsiant patiekus pomidorus ir špinatus, špinatai išlaikys ryškiai žalią spalvą.
Nedelsiant patiekus pomidorus ir špinatus, špinatai išlaikys ryškiai žalią spalvą.
3 vištienos krūtinėlės (maždaug 1 lb arba 450 g)
¼ puodelio (59 ml) kaparėlių
1 puodelis (250 ml) sultinio
¼ puodelio (59 ml) baltojo vyno
2 valg. š. (30 ml) alyvuogių aliejaus
¼ puodelio (59 ml) citrinų sulčių
1 valg. š. (15 ml) citrinos žievelės
Druskos ir pipirų pagal skonį
3 česnako skiltelės
1 valgomasis svogūnėlis (arba ½ saldžiojo svogūno)
2 valg. š. (30 ml) alyvuogių aliejaus
3 puodeliai (700 ml) vyšninių pomidorų
5 oz (140 ml) šviežių jaunų špinatų
2 valg. š. (30 ml) citrinos žievelės
1 valg. š. (5 ml) druskos
pipirų pagal skonį
1 česnako skiltelė
Norėdami suploti vištieną, padėkite ją ant švarios pjaustymo lentelės ir apdenkite celofanu. Ant viršaus uždėkite maišymo dubenį ir juo rūpestingai paspaudinėkite mėsą, kol ji taps lygi.
Nedelsiant patiekus pomidorus ir špinatus, špinatai išlaikys ryškiai žalią spalvą.
Vištiena | Pomidorai su špinatais | |
---|---|---|
Kalorijų | 298 kcal | 107 kcal |
Baltymų | 32 g | 2,3 g |
Riebalų | 32,6 g | 7,3 g |
Angliavandenių | 3,7 g | 10,7 g |
Skaidulinių medžiagų | .5 g | 4,2 g |
Natrio | 545 mg | 670 g |
„Accu-Chek“ naujienlaiškis
Gaukite diabeto valdymo patarimų ir naujienų tiesiai į savo pašto dėžutę.