Sotūs avižiniai dribsniai
Sotūs avižiniai dribsniai
Sotūs avižiniai dribsniai
¼ puodelio (59 ml) skaldytų avižų (ne greitojo paruošimo)
¾ puodelio (180 ml) vandens
1 kiaušinis
½ puodelio (125 ml) šilauogių
½ puodelio (125 ml) braškių
¼ obuolio
1 valg. š. (15 ml) migdolų sviesto
¼ valg. š. (1,25 ml) cinamono
Žiupsnelio druskos
Tai patys skaniausi avižiniai dribsniai, kuriuos kada nors esate valgę! Receptas tinka vienai porcijai, tačiau galite jį lengvai patrigubinti ir visą savaitę valgyti greitus ir lengvai paruošiamus pusryčius! Nors gali skambėti keistai, šiame recepte slapta sudedamoji dalis – kiaušinis! Kiaušinis papildys avižinius dribsnius baltymais ir suteiks kreminės konsistencijos.
Jei nemėgstate braškių, pamėginkite gaminti su bananais ar kitais pasirinktais vaisiais!
Kalorijų | 333 kcal |
Baltymų | 13 g |
Riebalų | 15 g |
Angliavandenių | 41 g |
Skaidulinių medžiagų | 8 g |
Natrio | 226 mg |
„Accu-Chek“ naujienlaiškis
Gaukite diabeto valdymo patarimų ir naujienų tiesiai į savo pašto dėžutę.