Pakeiskite aliejuje keptą vištieną orkaitėje kepta vištiena
Jei naudojate net ir sveikiausią aliejų (ne taip, kaip dauguma restoranų) ir nuimate odą, kepimas aliejuje padidina riebalų kiekį ir kalorijų skaičių, kad ir ką bevalgytumėte. O kepimas orkaitėje atvirkščiai - sumažina riebalų kiekį, negadindamas skonio. Išbandykite šį „Diabetic Living" orkaitėje kepto viščiuko su parmezano sūriu receptą. http://www.diabeticlivingonline.com/recipe/oven-fried-parmesan-chicken-drumsticks
Pakeiskite spagečius su mėsos kukuliais Shirataki pad thai
Pakeiskite Cezario salotas Viduržemio jūros salotomis
Pakeiskite majonezo padažą špinatų ir artišokų padažu
Šį daržovių, žolelių, prieskonių ir neriebaus jogurto padažą mėgsta visi. Kad būtų dar sveikiau, patiekite jį su žaliomis daržovėmis, o ne traškučiais. Išbandykite šį Amerikos diabeto asociacijos špinatų ir artišokų padažo receptą. /diabetes.org/mfa-recipes/recipes/2012-04-spinach-artichoke-dip-quick.html
Pakeiskite bulvių traškučius lapinių kopūstų traškučiais
Pakeiskite apkeptas bulves įdarytomis bulvėmis
Pakeiskite obuolių pyragą trupininiu obuolių pyragu
Pakeiskite bulvių košę kalafiorų koše
Pakeiskite pieno kokteilius jogurto kokteiliais
Pakeiskite parduotuvėje pirktą pomidorų padažą naminiu pomidorų padažu