Naminis humusas
pagaminti iš anksto ir patiekti visą savaitę! Pirkdami avinžirnius, patikrinkite sudedamąsias dalis – įsitikinkite, kad tarp jų nėra daug pridėtinių. Skardinėje turi būti tik avinžirniai, vanduo ir druska.
pagaminti iš anksto ir patiekti visą savaitę! Pirkdami avinžirnius, patikrinkite sudedamąsias dalis – įsitikinkite, kad tarp jų nėra daug pridėtinių. Skardinėje turi būti tik avinžirniai, vanduo ir druska.
1 15 oz. (425 g) skardinė avinžirnių
1 česnako skiltelė
1 valg. š. (5 ml) malto kumino
¾ valg. š. (3,6 ml) druskos
½ puodelio (125 ml) tahinio
2 valg. š. (30 ml) ypač tyro alyvuogių aliejaus (YTAA)
½ valg. š. (2,5 ml) maltų pipirų
1 didelės citrinos sultys
Humusą pasigaminti labai lengva, be to, jį galima
pagaminti iš anksto ir patiekti visą savaitę! Pirkdami avinžirnius, patikrinkite sudedamąsias dalis – įsitikinkite, kad tarp jų nėra daug pridėtinių. Skardinėje turi būti tik avinžirniai, vanduo ir druska.
Kad būtų įdomiau, į humusą įtraukite skrudintų
raudonųjų paprikų ar kitų prieskonių ir gerai sumaišykite
iki vientisos masės.
Kalorijų | 172 kcal | |
---|---|---|
Baltymų | 7,3 g | |
Riebalų | 6,9 g | |
Angliavandenių | 22 g | |
Skaidulinių medžiagų | 6 g | |
Natrio | 161 mg |
„Accu-Chek“ naujienlaiškis
Gaukite diabeto valdymo patarimų ir naujienų tiesiai į savo pašto dėžutę.