Daržovių karis
Šį patiekalą galima pasigaminti iš anksto, laikyti iki 3 dienų ir patiekti šaltą kaip salotas. Puikiai tinka stovyklaujant, atostogaujant ir iškylose.
Šį patiekalą galima pasigaminti iš anksto, laikyti iki 3 dienų ir patiekti šaltą kaip salotas. Puikiai tinka stovyklaujant, atostogaujant ir iškylose.
5 ml„lengvo“ margarino
1/2 daržovių sultinio kubelis, ištirpintas 250 ml verdančio vandens (1 puod.)
125 ml mažo riebumo pieno miltelių (1/2 puod.)
20 ml miltų (4 a. š.)
Šį patiekalą galima pasigaminti iš anksto, laikyti iki 3 dienų ir patiekti šaltą kaip salotas. Puikiai tinka stovyklaujant, atostogaujant ir iškylose.
Receptas ir nuotrauka, paimti iš pripažintų dietologių Gabi Steenkampo ir Liesbet Delport patiekalų, turinčių mažai cukraus ir riebalų, receptų knygos „Mityba tvariai energijai 1“ (Tafelberg).
„Accu-Chek“ naujienlaiškis
Gaukite diabeto valdymo patarimų ir naujienų tiesiai į savo pašto dėžutę.